De laagste prijs: Victron accu monitor | Camper-elektra.com

De Laagste prijs: Victron accu monitor

Inmiddels hebben we al honderden mensen geholpen met behulp van onze Camper Elektra Schema’s. Daaruit vloeide een veelgestelde vraag: waar kunnen we (tegen de laagste prijs) onze apparaten kopen? daar hebben we speciaal voor jullie een oplossing voor bedacht: de prijsvergelijker!

In dit bericht vind je de Victron accumonitor tegen de laagste prijs van Nederland.

De accu monitor van Victron te duur? Bekijk het alternatief onderaan de pagina!

Er is een betaalbaar alternatief, namelijk:

Goedkope accu monitor | Camper-elektra.com

Meer informatie op:

amazon.nl

Lotte en Gijs op Reis | Camper-elektra.com

Over ons

Wij zijn Lotte & Gijs (op reis). Een Nederlands koppel dat, je raadt het al, graag reist! Wij wonen in een door ons zelf omgebouwde Mercedes Sprinter, samen met onze blije hond Noor. Onze avonturen kun je hier volgen!

DisclaimerCamper-Elektra.com werkt samen met affiliate partijen, zoals Ective, Amazon en Renogy. Wanneer je iets koopt via een link op deze website, ontvangen we een kleine commissie. Jij betaalt echter precies hetzelfde! Op deze manier help jij ons met het onderhouden en uitbreiden van deze website. Dus: win-win!

2 gedachten over “Victron accu monitor”

 1. Hallo Gijs,

  Voor onze vakantie willen we een koelkast en een max ventilator op een accu kunnen laten draaien, voor 24 uur zonder walstroom.
  Als we op een camping zijn, willen we dat de accu weer opgeladen wordt. Na deze vakantie willen we de camper zo maken dat we ook 2 a 3 dagen ‘off grid’ kunnen staan. Wat hebben we dan nu voor deze vakantie nodig. De koelkast is 4,5 ampère gemeten met een ampèretang /60 watt staat bij de productinformatie /12 volt. De max fan is 2,5 ampère op de maximumstand en 0,4 op de minimum.

  We willen voor deze vakantie graag een accu kopen die ook voor in de toekomst geschikt is voor het complete plaatje.

  Hopelijk kun jij ons een stapje verder helpen.

  Gr. Joost

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen