Over ons

Wij zijn Lotte & Gijs (op reis). Een Nederlands koppel dat, je raadt het al, graag reist! Wij wonen in een door ons zelf omgebouwde Mercedes Sprinter, samen met onze blije hond Noor. Onze avonturen kun je hier volgen!

Gijs is opgeleid als werktuigbouwkundige en de drijvende kracht achter deze website. Houdt van wandelen, surfen en ondernemen. Favoriete quote: Chop your own wood, it will warm you twice.

Lotte houdt van wandelen, suppen en creatief bezig te zijn. Deze creativiteit kan ze kwijt in haar werk, ze is namelijk architect! Ook houdt ze onze persoonlijke blog en Instagram bij.

Tijdens het ontwerpen van ons camper elektra systeem zijn er de nodige websites doorzocht en YouTube video’s bekeken. Er is veel informatie te verkrijgen, maar niet op één plek. Ook zijn er de nodige kladblaadjes gebruikt voor het berekenen en tekenen van het elektra gebeuren. Uiteindelijk is het allemaal gelukt! Alleen heeft het wel een aantal avonden gekost. 

We dachten: als wij er zo lang mee bezig zijn, dan zullen anderen dat ook dat ook zijn. Daarom hebben we deze website opgericht, zodat de nodige informatie op één plek te vinden is. Daarnaast hebben we handige programma’s ontwikkeld zoals de calculator. Hiermee maak je eenvoudig je geschatte verbruik inzichtelijk en zijn kladblaadjes verleden tijd. Ook hebben we drietal schema’s ontwikkeld waarmee iedereen zijn elektra schema kan maken.

Lotte en Gijs op Reis | Camper-elektra.com
Winkelwagen