Plan een adviesgesprek in, zonder Spanning.

Bespreek jouw wensen 1 op 1

✅ Advies gesprek van maximaal 45 minuten
✅ Gratis (e)Boek Camper Elektra
✅ Inclusief het Camper Elektra Schema

Al meer dan 400 mensen hebben gebruik gemaakt van producten. Ben jij de volgende?

Hoe werkt het? ⚡️

In een telefoon- of videogesprek van maximaal 45 minuten bespreken we samen jouw wensen. We beantwoorden vragen en maken een elektrisch systeem dat perfect past bij jouw situatie.

Lotte en Gijs | Camper-elektra.com

Door Lotte en Gijs

Hi! Wij zijn Lotte & Gijs (en Noor 🐶). De afgelopen twee jaar reisden wij door Europa in onze zelf omgebouwde Mercedes Sprinter camper. 

Tijdens het bouwen van onze camper zijn we tegen een aantal uitdagingen aangelopen. De informatie over elektra was verspreid over het internet en berekeningen werden gemaakt in Google Docs, Excel-bestanden of zelfs op kladpapiertjes.

In 2021 lanceerden we het Camper Elektra Schema, waarmee je complexe elektra schema’s, eenvoudig kunt maken. Eind vorig jaar publiceerde we ons (e)Boek over elektriciteit in de camper. En sinds kort zijn we ook beschikbaar voor Advies gesprekken. 

Ervaringen van anderen camperbouwers:

Camper-elektra.com reviews

Diensten 🍀

Na betaling ontvang je van ons een e-mail met een downloadlink voor het (e)Boek en het Camper Elektra Schema. Ook kun je hier de afspraak maken voor ons gesprek.”

Adviesgesprek

We beantwoorden al jouw vragen en stellen samen jouw elektrische installatie samen.

Slechts eenmalig

197,-

127,-

De Ective SSI Uitvoering​

Schema voorzien van een Ective SSI. Dit apparaat is een uitstekend alternatief voor een Victron MultiPlus: meer opties voor minder geld.

Slechts eenmalig

47,-

Winkelwagen